Rendkívüli hír: A nővérek után az összes orvos is felmondott az ajkai intenzív osztályon ma este!

Augusztus folyamán az ajkai Magyar Imre Kórház intenzív osztályán az összes nővér beadta a felmondását – írta meg nemrég a 24.hu. A cikk állításait az intézmény vezetője nem cáfolta, csak annyit írt, hogy „az intenzív osztály nővér állománya biztosított, a betegellátás zavartalan és folyamatos.”

A magyarnarancs.hu most azt írja, hogy több forrásból is megerősített információk szerint
az ajkai Magyar Imre Kórház intenzív osztályán dolgozó valamennyi orvos – összesen öt – felmondta munkaviszonyát az intézményben ma kora este.

Egyik informátoruk szerint ebben az orvosok döntésében közre játszhatott, hogy a tapasztalatlan nővérgárda megnehezítette a szakmai feladatok maradéktalan ellátását. A főigazgató ugyanis az ápolók tömeges távozása után feltöltötte a létszámot, nyugdíjból hívtak vissza nővéreket, a gyerekosztályról is „delegáltak” munkatársakat, illetve „bérnővéreket” foglalkoztatnak.

Kerestük az egészségügyi államtitkár nőt is, de a EMMI sajtóiroda tájékoztatása szerint nem kívánt nyilatkozni.

 

olkt.hu/magyarnarancs.hu


Kapcsolódó cikkek

Tájékoztatás!

O.L.K.T.

Az Európai Néppártnak szégyen Trócsányi jelenléte

O.L.K.T.

Durva korrupciós szálak Borkai Zsolt ügyében?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!