Rendkívüli: Exkluzív hangfelvételek kerültek elő a Fenyő-gyilkosságról

A Riasztás birtokába jutott néhány újabb hangfelvétel a sokat emlegetett Gyárfás-Portik beszélgetések hanganyagából. A rendőrség, mint ismert nemrégiben lezárta a több mint húsz éve zajló nyomozást és továbbította az iratokat az ügyészségnek. Gyárfás Tamás és jogi képviselője szerint a most nyilvánosságra került hangfelvételek is az ő igazukat bizonyítják, amely szerint az egykori sportvezetőnek semmi köze Fenyő János megöléséhez.

Exkluzív hangfelvételek a Fenyő-gyilkosság ügyében

A Riasztás birtokába jutott néhány újabb hangfelvétel a sokat emlegetett Gyárfás-Portik beszélgetések hanganyagából. A rendőrség, mint ismert nemrégiben lezárta a több mint húsz éve zajló nyomozást és továbbította az iratokat az ügyészségnek. Gyárfás Tamás és jogi képviselője szerint a most nyilvánosságra került hangfelvételek is az ő igazukat bizonyítják, amely szerint az egykori sportvezetőnek semmi köze Fenyő János megöléséhez.forrás: hirtv.hu/riasztas

Gepostet von Maffia barát am Mittwoch, 10. Juli 2019

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Korózs Lajos: Össze-vissza hazudozik a Fidesz! (Tények és számok)

O.L.K.T.

MIÉRT HAGYTA POLT PÉTER SZABADLÁBON SIMONKA GYÖRGYÖT?

O.L.K.T.

Závecz Tibor: Orbánnak ma elsősorban a saját szavazótáborától van félnivalója!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!