Rendkívüli: Előkerült egy videófelvétel, ahogy egy rakéta eltalálja az ukrán gépet

A The New York Times közzétett egy videót, amelyen az látszik, ahogy egy rakéta eltalálja az ukrán utasszállító repülőgépet Teherán repülőterének közelében, pontosan ott, ahol a gép már nem küldött jelet, majd lezuhant.

A videófelvétel itt tekinthető meg.

A videón az látszik és hallani is, ahogy a rakéta eltalálja a levegőben az ukrán repülőgépet. Az is kivehető, hogy a gép nem robbant fel, néhány percig még tovább repült, félfordulatot tett, és visszatérőben volt a repülőtérre.

Amerikai médiajelentések szerint a Boeing 737-800-as repülőgépet Irán lőtte le egy rakétával, állítólag tévedésből. A CBS információ szerint az amerikai hírszerzést tudomást szerzett róla, hogy egy radart bekapcsoltak. Ezen kívül amerikai műholdak két rakéta kilövését érzékelték, nem sokkal azelőtt, hogy a repülőgép felrobbant volna.

Kapcsolódó cikkek

Kilakoltatás = Rendőrségi NEMZETÁRULÁS (A törvény előírja: a rendőr legyen aljasabb mint az állat!)

O.L.K.T.

A Hit gyülis Fidesz brancs kiáll Orbán mellett!

O.L.K.T.

Tusk februárban terjesztené elő javaslatát a Fidesz tagsága ügyében

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!