Rendkívüli: Előállította a Rendőrség a Fidesz szélsőjobboldali ultráját Bede Zsoltot!

Bede Zsoltot bűnügyi nyomozók keresték a lakásán, majd telefonon berendelték a VI. kerületi rendőrkapitányságra – írja a fideszes Vadhajtások a fociultrából kormánypárti aktivistává vedlő munkatársukról.

Bedét azért rabosították, mert focilabdával rúgta meg a Nyugati téren a DK egyik aláírásgyűjtő sátrát. Szerinte csak focizgatott a fiaival.

Bede Zsolt volt az, aki korábban hempergett Hadházy Ákos egyik fórumán. Szintén ő volt, akit az angol nyelv alapfokú bírásának hiánya sem zavart abban, hogy számonkérje Frans Timmermanst, az európai szocialisták csúcsjelöltjét, hogy mit gondol a bevándorlásról. Az Auróra klubnál próbálta megfélemlíteni a baloldali egyetemistákat, Bayer Zsolt fórumán a Momentum aktivistáit inzultálta, maszkjaikat tépkedte és üvöltözött. Ezek a fajta performansz művészetre emlékeztető politikai akciók váltak mára Bede Zsolt igazi védjegyévé.

Később a Rendőrség közleményben szerkesztőségünkkel annyit közölt, hogy önbíráskodás és garázdaság vétsége miatt indult ellene nyomozás.

olkt.hu/24.hu

Kapcsolódó cikkek

Több mint száz Fideszhez köthető korrupciós ügy eltussolásával vádolják Polt Péter ügyészségét!

Rubóczki Tamás

Az RTL Klub megszerzett egy eddig eltitkolt dokumentumot, de ők nyilvánosságra hozták! Brutális számok következnek!

O.L.K.T.

Szili Katalin megvédte Orbánt és a keresztet!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!