Rendkívüli: Élő egyenesben szedett elő terhelő dokumentumokat a Fidesz képviselőiről az MSZP politikusa!

Bihal Dávid az MSZP országos elnökségi tagja, XV. kerületi képviselő nem nagyon szokott finomkodni.

Kevés magyar politikus egyike, aki elkötelezett híve a nyílt beszédnek. Fiatal és heves. Nem nagyon tűri a maszatolást. Márpedig a XV. kerületben egy ideje nem folyik más a Fidesz részéről, mint maszatolás.

Egész egyszerűen nem bírja elfogadni a XV. kerületi Fidesz, hogy ellenzékbe szorult. Nem csak a kerület régi, jól ismert volt polgármestere Hajdú László volt képes visszaszerezni a székét, de utódja a független, de ellenzéki pártok által támogatott Németh Angéla is a földbe döngölte a kormánypárti srácok orrát.

Azóta azonban mindent megtesznek az immár ellenzékbe szorult kormánypártiak, hogy ellehetetlenítsék a kerületet. Mindent megtesznek, hogy elgáncsolják az ellenzéki vezetésű önkormányzatot, ha kell, még a kerület rovására is.

Múlt hét vezető híre volt, hogy elgáncsolták a kerület költségvetését, azt a költségvetést, melynek a fő eleme nem más volt, mint a bölcsödei dolgozók, valamint az ápolók béremelése.

Na ebben a feszült klímában robbantott Bihal Dávid, aki kegyetlenül kimérten előszedte azokat a dokumentumokat, melyek mondjuk úgy, enyhén szólva kényelmetlenek a kerületi fideszeseknek. Itt már mindenki adott pénzt mindenkinek. De nem lőném le a poént, hatalmas videó készült az MSZP-s politikus felszólalásáról:

A Fidesz mindent megtesz, hogy ellehetetlenítse kerületünk működését. Folyamatos hazugságokkal és csúsztatásokkal traktálják kerületünk lakosságát.

Bihal Dávid Szocialista önkormányzati képviselő borította a bilit és egy nagyon gusztustalan fideszes ügyet hozott nyilvánosságra a testületi ülésen. Érdemes megnézni!

A Fidesz mindent megtesz, hogy ellehetetlenítse kerületünk működését. Folyamatos hazugságokkal és csúsztatásokkal traktálják kerületünk lakosságát.Bihal Dávid Szocialista önkormányzati képviselő borította a bilit és egy nagyon gusztustalan fideszes ügyet hozott nyilvánosságra a testületi ülésen. Érdemes megnézni!!!!!

Posted by MSZP XV. kerület on Tuesday, 12 March 2019

Kapcsolódó cikkek

Hallgasd a tüntetők hangját, Himnuszát!!!

O.L.K.T.

A szemünk láttára bukott tízmillió forintot a Puskás Akadémia

Rubóczki Tamás

Ő nem lop, nem is köpködi Brüsszelt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!