Rendkívüli: Egymást ütötték a szombathelyi fideszesek!

Szó szerint egymásnak estek a szombathelyi fideszesek. De nem tettleg, hanem szóban, de nem is akárhogy!

Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere nagyon kibukott, és sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy mi bántja.

Öt éve a Fidesz listavezetője volt a városban, meg is nyerte az egyéni körzetét, de a kormánypárt nem egészen egy hónapja eldöntötte, nem őt indítja polgármesterjelöltként, hanem Balázsy Pétert. Mostanra meg az derült ki, hogy egyéni körzetben sem indítja a Fidesz Koczkát, és helyet sem kapott a Fidesz listáján.

Koczkát az bosszantja főként, hogy az elmúlt ciklusban nyújtott munkájának tükrében a párttól még csak egy telefonhívást sem kapott, hogy tisztázzák, a jövőben nem számolnak személyével – számol be a mai sajtótájékoztatón elhangzottakról az ugytudjuk.hu helyi portál.

Koczka azt is mondta, hogy a térség fideszes országgyűlési képviselője, Hende Csaba jelen pillanatban a szombathelyi Fideszt is szétveri.

Via: ugytudjuk.hu

Kapcsolódó cikkek

A Magyar Posta segíti a Fidelitas lejárató kampányát!

O.L.K.T.

Cecília nem viccel

O.L.K.T.

Műanyag magyarkodók! Húzzatok el inkább a pics@ba!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!