Rendkívüli: Devizahitelesek tüntetése most Budapesten! (Élő)

Ha bírósági tárgyalás, akkor biztosak lehettek benne, hogy valamelyik Sárgapólós véleményt fog nyilvánítani a tárgyalás előtt! Ilyen forgalmas helyen rendkívül sok emberhez elér az üzenet, a végrehajtásokat és a kilakoltatásokat azonnal le kell állítani. Ameddig ezt nem teszik meg, addig diktatúra van Magyarországon, ameddig békés véleménynyilvánítás miatt eljárást indítanak a Sárgapólósok ellen, addig diktatúra van Magyarországon! Tegyél érte, hogy ne így legyen! Hajrá!
Sárgapólósok büntetései, eljárási költségei.

forrás.: Póka László

Ha bírósági tárgyalás, akkor biztosak lehettek benne, hogy valamelyik Sárgapólós véleményt fog nyilvánítani a tárgyalás előtt! Ilyen forgalmas helyen rendkívül sok emberhez elér az üzenet, a végrehajtásokat és a kilakoltatásokat azonnal le kell állítani. Ameddig ezt nem teszik meg, addig diktatúra van Magyarországon, ameddig békés véleménynyilvánítás miatt eljárást indítanak a Sárgapólósok ellen, addig diktatúra van Magyarországon! Tegyél érte, hogy ne így legyen! Hajrá!Sárgapólósok büntetései, eljárási költségei.2018-ban eddig – leginkább a birtokvédelmi perekből adódóan – további 2 000 000 Ft-tal nőttek az eljárási költségeink.Így az összes terhelésünk – büntetések, eljárási költségek – elérte az 5 000 000 Ft-ot.Eddig a gyűjtésekből ennek töredéke, kicsit több mint 300 000 Ft jött össze.És természetesen vannak a működési költségek is.Azt is érdemes megjegyeznünk, hogy az akcióink videóit általában 1000 – 20 000 ember nézi meg. Néhányat többen.Ha minden videónk után a nézők fejenként csak 10 – 100 Ft-tal járulnának hozzá a költségeinkhez, akkor sokkal könnyebben tudnánk a hatalomnak nem tetsző tetteket végrehajtani.Ha segíteni akarsz, akkor minden megnézett videó, vagy minden neked tetsző bejegyzés után utalj, vagy küldj egy százast. vagy amennyit tudsz.Fontos, hogy biztass erre másokat is.A támogatást természetesen készpénzben is odaadhatod valamelyik Sárgapólósnak.B3 Takarékszövetkezet 73604095-10211768-00000000Név: Golcs Roland, vagy Sárgapólós büntetésszámlaMegjegyzés: Büntetés hozzájárulásKülföldről erre a számra tudsz utalni: IBAN szám: HU11 7360 4095 1021 1768 0000 0000Ezt követően a legtöbb bejegyzésünkbe és videóleírása beletesszük a fentieket. Hátha egyre többen kapnak kedvet az ellenállás támogatásához.Részletek a büntetéseinkről az alábbi hivatkozáson érhetők el: https://www.facebook.com/notes/nem-adom-a-h%C3%A1zamat/val%C3%B3ban-a-s%C3%A1rgap%C3%B3l%C3%B3sokkal-vagy-van-r%C3%A1-n%C3%A9gysz%C3%A1z-forintod-hogy-ki-tudj%C3%A1k-fizetni-a/2256767784349154/?

Posted by Nem adom a házamat on Wednesday, 13 March 2019

Kapcsolódó cikkek

Megvizsgálom amit elkövettem…(szüzességem története)…avagy az olajszőkítést Pintér vizsgálja :D Nevetséges…

O.L.K.T.

ÓRIÁSI A BALHÉ A PARLAMENTBEN!

H Miklós

Ételosztás akkor is!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!