Rendkívüli: Budaházy György kipakolt Toroczkai Lászlóról!

Budaházy György Toroczkai László Mi Hazánk Mozgalma és a Fidesz viszonyáról beszélt – meglepő őszinteséggel.

„Most ugye az van, hogy a Fidesz megint szeretne egy olyan pártot, aki ezt a közeget azért mégiscsak összefogja, stb. És akivel szót tud érteni, és így erre adódik a Toroczkaiék által megalapított Mi Hazánk, amit azért lássuk be, hogy a Fidesz segít. Tehát ad neki médiát. Persze meg lehet mondani, hogy neki is jó, mert a Jobbikot…persze, a Jobbikot le kell rombolni. De azért mégiscsak ad neki, és ugye szabad is szidni a Fideszt, mert a jobbikos szavazók máshogy nem fognak ide átpártolni, ha a Fideszt csak dicsérjük. Azért a jobbikos szavazókat minél jobban át kell hozni, tehát ez egy kicsit a Fidesz forgatókönyve”

– mondta Budaházy.

Később arról is beszélt, hogy a Fidesznek megvan a saját koncepciója arról, mire kell neki egy nemzeti radikális párt. Igaz, Budaházy szerint a Mi Hazánk lehetne ennél több is, de úgy érzi, hogy ezen a koncepción Toroczkaiék nem léptek túl.

„A Fidesznek van egy elképzelése arról, hogy neki mi kéne, és a Mi Hazánk beteljesíti egyelőre azt a feladatot. És ilyen szempontból közös az érdek, ami nem feltétlenül rossz. Mert most miért legyenek egymás ellenségei?”

Egyébként a Jobbikból kilépett Toroczkai László már a Mi Hazánk Mozgalom alapításakor is hangsúlyozta, hogy főleg az ellenzékkel van baja, a Fideszt pedig sok kérdésben tudják támogatni. Az ellenzéki pártokkal ellentétben a Mi Hazánk visszajáró vendég volt a köztévé műsoraiban, valamint a Fidesz és az MSZP mellett csak nekik sikerült olcsó plakáthelyeket szerezniük.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Hatalamas piros pont Dezső Andrásnak!

Rubóczki Tamás

Zuzana Caputova keményen beolvasott Áder Jánosnak!

O.L.K.T.

„A kamasz fiam meleg, és eszem ágában sincs orvoshoz vinni”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!