Rendkívüli: A Suzuki rendőri segítséget kért az összellenzék ellen!

0

A Suzuki-gyárhoz tartanak a képviselők, hogy közösen tiltakozzanak a parlamenti ülés helyett. A Suzuki rendőri segítséget kért. 

Ahogy azt már olvashatták nálunk, az ellenzéki politikusok miután kijöttek a Parlament ülésére az esztergomi Suzuki-gyárhoz vonulnak, hogy ott tiltakozzanak a túlóraszabályok módosítása ellen. A gyülekező az MTVA óbudai központjánál volt. Itt rögtönzött sajtótájékoztatót tartottak a propaganda ellen felszólaló független képviselők.

Hadházy, Szél és Szabó Tímea be is mentek a székházba, hogy Papp Dániel vezérigazgatóval akartak beszélni, de csak a sajtóosztály vezetőjével tudtak. Arról akartak meggyőződni, hogy az állami televízió hírt ad-e arról, a teljes ellenzék lemegy Esztergomba a Suzuki-gyárba.

RENDKÍVÜLI: Együtt áll ki az ellenzék az MTVA elé

RENDKÍVÜLI: Együtt áll ki az ellenzék az MTVA elé

Gepostet von atv.hu am Montag, 18. Februar 2019

Ezt követően már Komárom-Esztergom megyébe tartanak, autókkal indultak útnak. Egyikük, Tordai Bence (Párbeszéd) még Mellár Tamással közös utazást is élőben közvetíti a Facebook oldalán.

Közben a Párbeszédes Szabó Tímea azt írta Facebookon, hogy az esztergomi Suzuki gyár vezetői megijedtek a közeledő ellenzéki képviselőktől, és egy behajtani tilos táblával lezárták a parkolót.

Tordai Bence szerint rendőri segítséget is kértek a gyár vezetői.

Irány Esztergom, a Suzuki-gyár! Ahonnan azonnali hatállyal elbocsátották az újonnan megalakult szakszervezet titkárát. #Párbeszéd

Gepostet von Tordai Bence am Montag, 18. Februar 2019