Rászoruló családoknak adta a teljes augusztusi fizetését a szlovák államfő

Andrej Kiska szlovák államfő tíz bajba jutott család között osztotta szét augusztusi fizetését – számolt be róla az Új Szó nevű felvidéki portál.

A családok fejenként 497,60 eurót kaptak.

A rászoruló sokgyermekes családok között van, akinek a téli tüzelőre nem jutott volna, vagy súlyosan beteg kicsiket kell ellátnia a szülőknek. A pénz egy része pedig egy fiatal családhoz került, ahol az apa súlyos daganatos beteg.
Nálunk ez a gyakorlat valahogy nem honosodott meg. Egyedül Gyurcsány Ferenc tette ugyanezt miniszterelnöksége idején – a fizetését minden hónapban más-más jótékonysági szervezetnek ajánlotta fel.
Forrás és bővebben: Nyugati fény…
http://nyugatifeny.hu/2018/10/15/raszorulo-csaladoknak-adta-a-teljes-augusztusi-fizeteset-a-szlovak-allamfo?fbclid=IwAR21Mrjue0O4t7G5EPpFzpQhKvFbijqIdGeB4OAMv92uIdgmBD7xClyHqTAKapcsolódó cikkek

Brutális újszülött gyilkosság Nográd megyében!

Rubóczki Tamás

NE FÉLJETEK!

O.L.K.T.

Fideszes megmondójancsi – valaki ennyire gyengelméjű nem lehet!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!