Ráhel ötszázezres táskával bulizott a VOLT fesztiválon

0

Amíg Orbán apuka az óriás kivetítőkön és a hangszórókból üvölti a szabadságot addig kislánya, Ráhel bulizik a VOLT fesztiválon. Hogy milyen minőségben és miért adják tíz percenként le az Orbán reklámot, azt nem tudjuk, csak sejtjük, hogy már ez is a NER érdekeltségébe tartozik.
Viszont az is biztos, hogy Ráhelka egy szolidnak mondható, viszont árában már nem mondható táskában jelent meg a bulin.
Ráhel a VIP-szekcióban bulizott, nem vegyült el a pórnéppel. Az eseményre a miniszterelnök lánya – ironikus módon – egy Sziget feliratú pólót vett fel, kiegészítőként pedig egy apró, barnásvörös táskát választott. Teljes bizonyossággal nem lehet megállapítani, hogy milyet, de Orbán Ráhel táskája feltűnő hasonlóságot mutat a Chloe dizájner márka darabjaival.
A legolcsóbb Chloe táska cikkünk írásának idején 590 eurónál kezdődik (191 ezer forint), a legdrágábbért pedig 1850 eurót, azaz 600 ezer forintot is elkérhetnek. Sőt, a márka hivatalos honlapján ennél még picivel drágábban is találni táskákat.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!