Ráhel ismét milliárdokat fog kaszálni

Egyszerű a recept.
Csinálj egy divatcéget, ha teljesen véletlenül a papád a miniszterelnök akkor hozass jogszabályt, hogy a közhivatalnokoknak legyen formaruhájuk, és ha már ez meg van akkor csak egy kamu közbeszerzés kell megnyerni amin egyedül indulsz és már készítheted a zsákot amibe gyűjtöd a lóvét.
Ilyen egyszerű a dolog.

Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

GAZDASÁG

GAZDASÁG HVG 2019. szeptember. 04. 16:41Beindult az Orbán Ráhel-közeli divatügynökség

A focicsapatok után a közhivatalok alkalmazottainak öltöztetéséről is gondoskodni kíván Orbán Viktor mindenható állama – írja e heti számában a HVG. A lap információi szerint a kormányfő lányához közel álló divatügynökség mentoráltjai már tervezik a közszféra dolgozóinak szánt darabokat.

“Az állami szerepvállalás a divatban csak itthon tűnik szokatlannak, számos országban ez bevett gyakorlat” – mondta Bata-Jakab Zsófia, a Magyar Divat és Dizájn Ügynökség (MDDÜ) igazgatója a Magyar Nemzetnek. A divat két éve került a Fidesz és személy szerint Orbán Viktor kormányfő érdeklődésének homlokterébe. Akkor 2 milliárd forintos költségvetési támogatással megerősítették a Magyar Turisztikai Ügynökség égisze alatt működő divatügynökséget, amelynek élére – havi 2 milliós fizetéssel – Orbán Ráhel barátnője, Bata-Jakab Zsófia került.”

Kapcsolódó cikkek

Vége a sztrájknak az Audi–nál!

H Miklós

Világlik a sötétség, videó

O.L.K.T.

Gajdics Ottó pénzt ugyan nem, de ölelést adna a tanároknak

O.L.K.T.