Rádiós lett Orbán Gazsi cimbije!

Az Orbán Gáspárral és Ember Illéssel a Felház nevű keresztény mozgalmat megalapító Prekopa Donát minden reggel hallható lesz az új budapesti rádióban, két egykori Sláger FM-es műsorvezetővel együtt – írja a media1.hu.

A Manna FM Reggeli Manna című műsornak három műsorvezetője lesz: Kaldenecker Antal, Péter Petra, Prekopa Donát.

A portál felidézi: Prekopa Donát korábban a Magyar Televízió Padtársat keresünk! című műsorában dolgozott, majd a DTK Show, a Zoom, az Üveghegy és a Petőfi Rádió munkatársa is volt. Később az Origo megbízásából az Y Média gyártásában műsorvezető-szerkesztőként dolgozott az Szjger.hu videó bloggereként. Részt vett az Y Diagnózis című saját gyártású műsor készítésében is a szintén az Origóhoz tartozó Life Network tévécsatorna megrendelésére. A Manna FM keddtől a mostani tesztsugárzás helyett már már normál műsort ad majd.

Kapcsolódó cikkek

Amikor a közszolgálati TV épp nem Sorosozik, vagy migráncsozik: VIDEÓ

O.L.K.T.

Politico: Orbán Viktor gyilkosságban vett részt!

O.L.K.T.

A lehető legrosszabbkor támad a rejtélyes új vírus

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!