Puzsér Róbertnek is díszpolgári címet ad Karácsony

Berki Krisztián Pro Urbe-díjat érdemelt ki, de Bede Zsolt sem járt rosszul.

Rendkívüli ülést tartott a fővárosi Közgyűlés, amelyen úgy döntöttek, hogy Tarlós István és Demszky Gábor mellett Puzsér Róbertet is Budapest díszpolgárává választják.

A bejelentéskor Puzsér először kikérte magának, hogy rámutogatnak, és hangoztatják a nevét, később azonban megértette, hogy elismerték, és hozzátette: nem számított a címre, de örül, hogy leváltották az ellenzéket, és szívesen körbehordozza majd a díszoklevelet.

Az emelkedett hangulatú eseményen lejátszották Puzsér Karácsonyt gyalázó mondatait, minden egyes odaszúrásnál hatalmas tapsot kapott a nyíltszívű véleményvezér. Karácsony Gergely sem fukarkodott a dicséretekkel.

“Ha valaki nagyon odatette magát a kampányban, akkor Robi te voltál az! Nagyot küzdöttél harcos! Nem csak a főváros, de az egész ország sokat köszönhet neked!”

– kedveskedett a főpolgármester, aki egyben átnyújtott egy ötéves Tarlós újság előfizetést a kampányban szinten jól teljesítő Fidelitas tagjainak.

Megható jelenet volt, amikor Tarlós István szintén elismerését fejezte ki a volt jelöltnek, a város volt vezetőjének mondata, miszerint “Köszi bazdmeg…”, annyira emberi volt, hogy még Horváth Csaba is átlátott rajta.

Az ülésen döntöttek arról is, hogy Budapestért díjat kap Bede Zsolt, aki ezen kívül Győrért, Hódmezővásárhelyért, Felcsútért oklevelet is hazavihette. Pro urbe díjas lett Berki Krisztián, aki emellett egy álomutazást, egy álomautót és egy álomlakást nyert, valamint havi egymillió forintot, amit karrierje beindítására használhat fel.

Forrás: Természetesen ez a hír így nem igaz, csupán a Hircsárda gondolta kicsit tovább az eseményeket.

Bővebben és az eredeti cikket itt olvashatjátok:http://hircsarda.hu/2019/10/30/puzser-robertnek-is-diszpolgari-cimet-ad-karacsony/

 

Kapcsolódó cikkek

Jakab Péter: Megmutattam Kósa „rabszolgahajcsár” Lajosnak, mit kell tenni az általa beterjesztett rabszolgatörvénnyel. …

O.L.K.T.

Korrupció, banki uzsora!

Rubóczki Tamás

A vagyonért felelős miniszternő össze-vissza hazudozik!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!