Puskás Imre: “Soros-hálózat” Brüsszelben akciózik!

A Fidesz-frakció szóvivője szerint a “Soros-hálózat” továbbra is totálisan szembemegy a magyar emberek akaratával; Brüsszelben akciózik, hogy folytathassa a migráció szervezését és ezért meg akarja akadályozni a Stop Soros-törvénycsomag elfogadását. Puskás Imre csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatón arra reagált, hogy a magyarországi civil társadalom védelmében tüntetett az Amnesty International (AI) nemzetközi jogvédő szervezet az Európai Parlament brüsszeli székháza előtt a nap folyamán, az EP belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában készülő magyar különjelentésről szóló vita megkezdése előtt. Iverna McGowan, az AI európai intézményekhez delegált irodájának igazgatója az MTI-nek adott nyilatkozatában aggodalmát fejezte ki a Stop Soros törvénytervezettel kapcsolatban, mivel az szerinte

“gyakorlatilag a bezárását vonná maga után az olyan szervezeteknek, amelyek az emberek jogait és szabadságát védik, mint a Magyar Helsinki Bizottság vagy az Amnesty International”.

A Fidesz-frakció szerint:

“a magyar emberek a választáson minden eddiginél erősebb felhatalmazást adtak a nemzeti kormánynak ahhoz, hogy megvédje az országot a migrációtól. Ezért szerintük szükség van a Stop Soros-törvénycsomag elfogadására, mert annak az a célja, hogy mindenféle migrációt szervező, támogató és finanszírozó tevékenység ellen szigorúan felléphessenek. Fenntartják, hogy a migrációt elősegítő szervezetek tevékenységét szigorúan kell szabályozni.”

– mondta el Puskás Imre.

 

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Kásler Miklós 1 millió forintot adott Szandinak az új CD-jének elkészítésére!

Rubóczki Tamás

Gulyás Gergely bejelentette, semmi közük a csuklyás motorcsónakosokhoz

O.L.K.T.

Már mióta mondom, hogy 1500 milliárd hol van?!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Sikeresen feliratkoztál!