Puskás Imre: Dobrev Klára a Sorosista bevándorláspárti erők oldalán menne be az EP-be, ez szánalmas!

A Fidesz frakció szóvivője szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) is feliratkozott a Soros-listára, a májusi választáson a bevándorláspárti erők oldalán akarnak bejutni az Európai Parlamentbe (EP).

A Fidesz reagált Dobrev Klára EP-listás első helyére

A nagyobbik kormánypárt szóvivője Puskás Imre ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője bejelentette: Dobrev Klára vezeti a pártjuk EP-listáját.

A Fidesz közleményében kiemelték, a májusi választáson

a DK a bevándorláspárti erők oldalán akar bejutni az Európai Parlamentbe, hogy ott továbbra is segítse a bevándorlást fokozó brüsszeli terveket, ami szánalmas és felháborító.

A DK jelenlegi EP-képviselői – Niedermüller Péter és Molnár Csaba – mindezt eddig is aktívan tették.

A szóvivő közölte továbbá: Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon.

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Gulyás Gergely: Farkas Flórián egy talpig becsületes ember!

O.L.K.T.

Orbán Gáspár fenyegető üzenete a magyar népnek

O.L.K.T.

Ez Putyinnak nem fog tetszeni!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!