Prosti Srácok: Megszűnne az otthonápolási műbalhé, ha elvennénk az otthonokat!

0

Az otthonápolás elismeréséért küzdők demonstrációját is Soros György civiljei támogatják – jegyezte meg a Prosti Srácok a minap, nagyon helyesen. A portál viszont a sorosista tüntetők hőzöngése helyett valódi megoldásokat is kínál a NER polgárainak megoldási problémájára.

A kormánypárti híroldal szerint a négy fal között élni kénytelen betegeknek és “ápolóiknak” egy gonddal kevesebbjük lenne, ha nem lenne otthonuk, így megúszhatnák az otthonápolási díj okozta frusztráló feszültséget.

„Ha a betegeknek elvennénk az otthonaikat, képesek lennének egy szabadabb, felhőtlenebb életre, míg így ki vannak szolgáltatva a sorosista szervezetek vegzálásainak! – mondta a portál főszerkesztője, Huth Gergely, aki hozzátette, az így felszabadult lakásokból, házakból luxusszállókat és tanösvényeket lehetne építeni, ezzel a magyar GDP is nőne, tehát mind a beteg, mind az ország jól járna a módosításokkal.

Huth Gergely elmondta még, ha túl zsúfoltak lennének az utcák, szívesen az autisták közé lövetne, hogy helyet csináljon, ahogy fogalmazott, “az utcára tett nyomorékoknak”, végső esetben még a rendelkezésükre is bocsátaná saját, vérrrel és ürülékkel feltöltött medencéjét is. Már, ha belemennek, hogy a fürdőzés közben félóránként dühöngve rájuk élvezzen.

A Magyar Idők újságírója, Jurák Kata még ennél is továbbmenne, a kemoterápiára váró hosszú, Soros György által fizetett sorok problémájáról is lerántaná a leplet, illetve végre eloszlatná a tévhitet a rák nevű “fantomproblémáról”, ami sok magyart megvezet.

Az erkölcsileg és lelkileg teljesen megnyomorodott zsurnaliszta asszony elmondta: az oknyomozásához szükséges anyagi feltételeket a lap új együttműködési megállapodásából biztosítaná: a héten derült ki ugyanis, hogy a jövőben a Magyar Idők lesz a ToiToi cég legfőbb beszállítója, a Szigeten például már a nemzeti napilappal törölhetik ki a seggüket a koszos körmű fesztiválozók.

Forrás és bővebben és még sok érdekes más itt::http://hircsarda.hu/2018/07/26/prosti-sracok-megszunne-az-otthonapolasi-mubalhe-ha-elvennenk-az-otthonokat/

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!