PROPAGANDA, MANIPULÁCIÓ, IJESZTGETÉS, BOSSZÚ A BORKAI-ÜGY ÁRNYÉKÁBAN

Az igazán nagy dolgok most következnek – mondta a Fidesz szeptember végi kongresszusán Orbán Viktor. Bizonyára nem arra gondolt, ami néhány nap múlva következett. Még az október 13-i önkormányzati választás előtt kirobbant a győri polgármester botránya. Aztán a voksoláson a Fidesz több fontos pozíciót is elvesztett, Borkai Zsolt pedig távozott pártjából és állásából is. Napjainkban azonban az ő ügye legfeljebb áttételesen szerepel. Ahogy szokásos, beindult a kormánypárti gépezet, amellyel mindig másokra igyekszik irányítani a figyelmet. Bizonyítandó, hogy az ő oldalukon mindenki patyolattiszta, legalábbis ahhoz képest, ami velük szemben van.

Legjobb védekezés a támadás. Ez ugyan közhely, ám mégis jól jellemzi a Fidesz és a kormány mindennapi politikáját. Meglehet, a hatalom köreiben felvételi követelmény ennek az elvnek gyakorlati megvalósítása. Mi mással lehetne magyarázni, hogy naponta találkozunk vele? Vegyük csak a legnagyobb port kavart, egyben legismertebb esetet, majd annak következményeit.

Olyan, mint egy modern mese. Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy tehetséges sportoló. Olimpiai bajnok is lett, kapott elismerést eleget. Aztán tanult sokat, tanárrá vált, meg katonává, az alezredesi rangig vitte. Népszerűségét a politika is ki akarta használni. Emiatt még egy alkotmánymódosítási javaslatot is elneveztek róla, mivel azt kifejezetten miatta kellett elfogadni. Csak úgy indulhatott ugyanis városa polgármesteri címéért, hogy – mint leszerelt katonának – ne kelljen öt évig várnia, amíg választható lesz, hanem elég legyen három év. Közben még hét évig a Magyar Olimpiai Bizottság élén is állt. Nem meglepő, hogy ennyi siker kissé megszédíthette. Erkölcsi botlását egy videó dokumentálta, de felmerült a gyanú, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, mert netán korrupcióval is vádolható lenne…

https://www.blogaszat.hu/2019/12/osszezarnak-fideszes-bajtarsak.html?spref=fb&fbclid=IwAR0EmWXOh_S1Aq-sS1vIjgyH1Fe9qtzZZEjOdmtffis34Cee8ZuGWQd8QdU

Kapcsolódó cikkek

Békés, Boldog Karácsonyt!

O.L.K.T.

Soha olyan gyenge nem volt a forint, mint idén

O.L.K.T.

Handó Tünde Istennőnek nyalázatosan! VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!