Potocskáné Kőrösi Anita: Ha Pócs János jobbikos lenne, már büntetőeljárás lenne, már kikérték volna a mentelmi jogát!

0

Ha Pócs János jobbikos lenne, már büntetőeljárás lenne, már kikérték volna a mentelmi jogát, a közmédia és a kormánypárti média már naponta többször követelné a lemondását, már mindannyiunkat keresztre feszítettek volna, hogy merünk vele szóba állni. De a Fidesz és szennymédiája szerint egy fideszes Pócs János bármit megtehet következmények nélkül.

Antiszemita, rasszista, náci – ezekkel a jelzőkkel illettek engem megmondóemberek az országgyűlési kampány idején. Nem tettem semmit, egyszerűen megbélyegeztek.
A nyílt rasszizmust azonban a Fidesz padsoraiban kell keresni. Pócs János fideszes képviselő egy videófelvétel szerint még 2008-ban zárt be egy roma férfit egy kazánba és felé égő papírt dobott, közben utalva arra, hogy minden cigány emberrel így tesz, akire haragszik.
Női ellenzéki képviselőtársaimmal közös sajtótájékoztató keretein belül jelentettük be, hogy Kövér László házelnöktől követeljük Pócs János mandátumának visszavonását, mert cselekedetével nemhogy arra nem méltó, hogy országgyűlési képviselő lehessen, de szégyent hozott a Magyar Országgyűlés tekintélyére is.

Eközben a többi kormánypárti képviselő csak lapít, nem határolódik el Pócs János rasszista tettétől, vele közös frakcióban ül minden szégyenérzet nélkül…

A mai sajtótájékoztató teljes anyaga:
https://alfahir.hu/…/jobbik_varga_damm_andrea_fidesz_pocs_j…

olkt.hu/Facebook