Polt Péter halálos őszinteséggel állította, hogy komoly nyomozás zajlott az Elios-ügyben.

0

Az egész országot behálózó simlis ügyeknél, talán csak az megdöbbentőbb, ahogyan a szervilis fideszes szereplők igyekeznek tisztára mosni az érintett személyeket. Persze Polt Petike már eddig is bizonyította rátermettségét, a Magyar Nemzetnek adott interjújában azonban alighanem szintet lépett, amikor azt állította:

Az Elios-ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda – az OLAF érveit mindvégig szem előtt tartva – nagyon komoly nyomozást folytatott le, és ennek eredményeként jutott arra az álláspontra, hogy nem történt bűncselekmény.

Sőt, egyenesen kiválónak nevezte a magyar hatóság, valamint az Európai Csalás Elleni Hivatal közötti együttműködést. Nem csoda egyébként, hogy gyorsan elmondhatta véleményét egy orbánnyalonc lapban, hiszen – ahogyan azt is megírtuk – az Európai Parlament pénzügyi ellenőrző bizottsága raportra hívta Magyarország fideszes főügyészét.

Egyébként Polt bizonyára azért nem tud eleget tenni ennek a meghívásnak, mert nincsen semmi takargatnivalója…Persze, Orbán Viktor meg a legfittebb, hazugságra képtelen politikus az egész bolygón…

Forrás Zsurpubi https://zsurpubi.hu/cikk/7237-polt-peter-rohoges-nelkul-allitotta-hogy-elios-ugyben-komoly-nyomozas-zajlott—on-szerint-is-igy-volt-szavazzon/

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!