Polt Péter a korrupcióról: az meg micsoda?

Történt, hogy Gurmai Zita szocialista képviselő írásbeli kérdéssel fordult Polthoz, a válaszból pedig kiderült, a fideszes főügyész képtelen magától értelmezni, hogy mire gondolhat az Európai Bizottság “magas szintű korrupció” alatt, amikor országjelentésében ennek kockázataira hívja fel a figyelmet.

Azt is megtudhattuk, hogy
a „magas szintű korrupció” fogalma “definiálatlan”, “ilyen egzakt büntetőjogi kategória” nem létezik. Így Polt Péter számára értelmezhetetlen, hogy ezzel szemben várnak el rendszerszintű intézkedéseket.

Petike, hogy ne várj a válaszra várva, segítünk! Definiáljuk, csak neked, csak most, persze tudjuk, hogy valójában magadtól is tisztában vagy vele, hogy a jelenség egy mondatban is leírható:

Arról van szó, amit ez a kormány, élén a pocakos zsarnokkal, családjával és strómanjaival, a magyar adófizetők pénzéből űz, hosszú évek óta, (egyelőre) mindenféle következmények nélkül.

Petike, segítünk! Az, amit a gazdád és társai évek óta űznek a mi pénzünkből.

Az Elios-ügyben is rendkívül komoly nyomozást folytató (:-D 😀 :-D) fideszes főügyész képességeivel már eddig is tisztában volt az ország jelentősebb része, persze azt azért ne vegyük el tőle, hogy abban például jelentős „érdemei” vannak, hogy Orbán Viktor nevét – egyelőre még – Magyarország miniszterelnökeként, nem pedig egy bukott diktátorként említhetjük. Most azonban nyíltan vállalta, hogy alkalmatlan valódi feladatainak ellátására

olkt.hu / Zsurpubi https://zsurpubi.hu/cikk/7668-polt-peter-a-magas-szintu-korrupciorol-az-meg-micsoda/

Kapcsolódó cikkek

Ez mindenkinél kicsapja a biztosítékot: A női nem mivoltát tiporják földbe a fideszesek!

Rubóczki Tamás

Orbán átlépett egy határt.

H Miklós

Vágó István életveszélyes fenyegetést kapott

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Sikeresen feliratkoztál!