police.hu: Bede Zsolt szélsőjobboldali fideszes aktivista focilabdával rugdosta a DK, aláírást gyűjtő standját!

0

A fővárosi rendőrök szerda délután, bejelentés alapján intézkedtek Budapesten a Nyugati téren, mert a bejelentés szerint ott, egy férfi az aláírást gyűjtő aktivisták sátrába labdát rúgott. A férfi a rendőrök kiérkezése előtt már elhagyta a helyszínt, számol be az esetről a police.hu. A történtekkel kapcsolatosan a BRFK ismeretlen tettes ellen garázdaság gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

img 0604-e1554911787339-1024x576

Fotó: MSZP

A nyomozásban a terézvárosi rendőrök tanúkat hallgattak ki és a további bizonyítékokat gyűjtenek.

Az eset előzményeiről a 24.hu számolt be. Eszerint futball-labdával érkezett zaklatni a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtő aktivistáit Bede Zsolt. Az DK-sok szerint a Vadhajtások kormánypárti verekedős botrányhőse a Nyugati téren felállított sátrukat kezdte el rugdosni. 

Szóváltás alakult ki a felek között, majd kihívták a rendőröket. A jelenet MSZP-s szemtanúinak elmondása szerint a DK-sok egyike is beszállt a labdarúgó-mérkőzésbe, s felrúgta a labdát a volt Skála-áruház emeletére. e közben az MSZP aktivistáinak sikerült lefényképezniük az esetet. A DK aktivistái Bedével közölték, hogy úton van a Rendőrség, erre a kijelentésre Bede Zsolt szó szerint elhagyta a helyszínt.

olkt.hu/police.hu/24.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!