Pócs János először fenyegetőzik, most pedig könyörög a jászberényi lakosságnak!

A megismételt polgármester-választás napján, az utolsó pillanatban Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője, félretéve a büszkeségét, könyörögni kezdett jászberényi lakosoknak, hogy ne büntessék meg a barátját, amiért hónapok óta kaotikus állapotok uralkodnak a városban. Pócs bizonyára tudja, ha a Fidesz elveszti ma a választásokat, nagyon meggyengül a pozíciója, így 2022-ben elveszítheti a mandátumát.

„Az építésnek az alapja a bontás. Megértem önöket. Magam is bosszús vagyok, amikor nem haladok a 32-es úton, amikor nem tudom megközelíteni a piacteret, vagy nem találok parkolót. Azt szeretném tisztelettel önöktől kérni, hogy ezért a fejlesztésért, az építésért, vagy a bontásért, ne Szabó Tamás polgármester barátomat okolják”

– mondja Pócs abban a videóban, amit néhány perccel ezelőtt töltött fel a közösségi oldalára.

Mivel a Fideszben van elegendő forrás ahhoz, hogy folyamatosan mérjék a választópolgárok politikai hangulatát, ha Pócs János ilyen videót tesz közzé, az azt jelenti, hogy pontosan tudják: nagy a baj.

Hajrá Jászberény!

Jászberény nem lehet ellenzékben! 🇭🇺 November 10. Dr.Szabó Tamás X

Gepostet von Pócs János am Dienstag, 22. Oktober 2019

 

 

 

olkt.hu

 

Kapcsolódó cikkek

Tessék parancsolni, itt a következő Fidesz-botrány – mutatjuk mi!

O.L.K.T.

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden

O.L.K.T.

Most mi jövünk?!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!