Pikót darabokra szedik, Hunvald meg adatokat gyűjthet?

Gulyás Márton civil aktivista is VII. kerületi lakos, ezért úgy döntött, megkérdezi állampolgárként, hogy mégis ki finanszírozza a burgonyát, amit Hunvald György osztogat a – most kapaszkodjanak meg! – a Vajnai Attila féle kommunista párt irodájában. Amikor Gulyás meglátogatta az eseményt, Hunvald György nem tartózkodott az épületben, ott voltak viszont a segítői, akik enyhén szólva sem voltak képben, ellenben közülük az egyik legismertebb Hunvald-aktivista, Baranyi Zinyó Gyula nemes egyszerűséggel zsidózni kezdett. Emellett a személyi igazolványról és a lakcímkártyáról leszedik az adatokat.

Ilyenkor persze, ha Hunvaldról, meg a Fideszről van szó, a rendőrség úgy csinál, mint ha nem is létezne és nem tartozna feladatkörébe ezt megszüntetni és feljelentést kezdeményezni az adattolvajok ellen.

 

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsányozva válaszolt Rétvári a kérdésre, mekkora a tanárhiány

O.L.K.T.

Tárki: Közel 4,6 millióan élnek mélyszegénységben Magyarországon!

Rubóczki Tamás

Soha ilyen nyílt támadás nem érte Magyarországot . Brüsszel és Soros, na meg a migránscunami üzent Olajszőke Sanyának

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!