Pénteken átlagosan 400 ezer forint ütötte a markát az Agrárminisztérium dolgozóinak!

Egységesen 400 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kaptak év végi jutalomként a Nagy István vezette Agrárminisztérium dolgozói, így az államtitkárok, a helyettes államtitkárok és maga a miniszter is.

Azért a többiek sem voltak szűkmarkúak.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának több mint 1800 munkatárs 200 ezer forintot kapott, ez pedig összesen több mint 370 millió forintba került Kásler Miklós a tárcájának.

A Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztérium 1681 munkatársa 100 ezer forintot kapott az Erzsébet-utalvány Plusz kártyákra 166 millió forintért.

A Honvédelmi Minisztériumban 23 ezer forintot, valamint teljesítmény elismeréseként még 23 ezer forint értékben Erzsébet-utalványt kaptak a munkatársak. Benkő Tibor tárcavezetőt és az államtitkárait kihagyták a szórásból – derül ki a körképből.

A Szijjártó Péter vezette Külgazdasági és Külügyminisztériumban, Pintér Sándor Belügyminisztériumában és Rogán Antal tárcájánál, a Miniszterelnöki Kabinetirodán nincs év végi bónusz.

Varga Mihály és Gulyás Gergely korábbi közlése szerint nem lesz jutalom a Pénzügyminisztériumban, illetve a Miniszterelnökségen sem, de a két tárca 15 nap haladékot kért a Népszavától a hivatalos válaszra.

A 24.hu egyébként a múlt héten írta meg, hogy Matolcsy György MNB-je rendkívül bőkezűen ismeri el a munkatársai teljesítményét, a jegybankban 619-en kaptak összesen 339 millió forint bónuszt, ami fejenként 549 ezer forintot jelent.

Lesz miből bejglit venni.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Omladozó egészségügy: Halott nőt találtak egy budapesti orvosi rendelőben

O.L.K.T.

V. Naszályi Márta: A Fidesz a szemünk előtt építi újjá a feudalizmust!

Rubóczki Tamás

Európai Unió: Lengyelország, Csehország és Szlovákia is jobban él mint Magyarország!

O.L.K.T.