Paul Anka kiny@lta a seggét Orbán Viktornak

Kedd este a Budapest Kongresszusi Központban, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének fogadásán járt Orbán Viktor miniszterelnök is.

Az eseményt az amerikai nemzeti ünnep, a függetlenség napja 243. évfordulójának tiszteletére rendeztek, az este sztárfellépője pedig Paul Anka énekes volt.

Az amerikai-kanadai világsztár Frank Sinatra My Way című világslágerének eléneklése közben felsorolta, hogy miket szeret Magyarországon. Kiderült, az énekes nemcsak a Hősök teréért és a Balatonért rajong, hanem Orbán Viktor miniszterelnökért is, aki iránt nemcsak szeretetét fejezte ki, de meg is tapsoltatta.

Orbán Viktor láthatóan büszke, hogy elnyerte egy ekkora világsztár szimpátiáját, mivel Facebook oldalára is kitette az említett jelenetet.

My Way – Special edition

My Way – Special edition

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, 9 July 2019

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Ne lepődjön meg ha felhívja önt a Fidesz – minden magyar felhívnak hogy elmondják Gyurcsány Ferenc le akarja bontani a határkerítést

O.L.K.T.

Orbán csattanós pofont kapott ismét Soros Györgytől és fiától!

O.L.K.T.

AZ EMBERISÉG A LEGNAGYOBB ÁTOK A BOLYGÓNAK!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!