Pataky pontosan tudja, hogy mit csinál.

Pataky Attila 65.000 éves, az új felesége pedig 40.000. El kell hinnünk, hiszen ő maga közölte. Az információ okán, no meg a “földönkívüli kapcsolatai” miatt sokan megkérdőjelezik a mentális állapotát.

Én meg azt mondom, hogy súlyosan tévednek! Nem Pataky a hülye, hanem akik ezért őt tartják hibbantnak. Pataky pontosan tudja, hogy mit csinál. Ezzel a “földönkvüli” dumával tartja magát folyamatosan a címlapokon, s így van lehetősége csontig kiszolgálni a hatalmat.

Amely hatalom ezt bőségesen meg is fizeti. Egyszer öt, máskor hat millával segít egy-egy koncertbe. Biztosítja a folyamatos fellépéseket, s a követhetetlen “lopakodó pénzeket”.

S miközben arról nyilatkozik, hogy milyen nevetséges a nyugdíja, pedig “a rendszerváltás előtt sokat fizetett be” Egerben, Pécsett, Miskolcon, Kazincbarcikán – működtetett zálogházakat, ezeknek évente közel százmillió forintos forgalmuk van.

Szóval! Aki a 65 éves Patakyt bolondnak tartja, az gondolkozzon el azon, hogy a földönkívüliek honnan ismerhetik úgy a magyar belpolitikát, hogy Patakyn keresztül Orbánt vélik egyedül támogathatónak!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, evés és ülés
Forrás: Juszt László/facebook

Kapcsolódó cikkek

Korózs Lajos: Orbán kipontozta a családokat!

Rubóczki Tamás

Hunvald György leiskolázta a mocskolódó Jurák Katát!

Rubóczki Tamás

Költségvetési csalással gyanúsítják, de azért Orbán meghívta

O.L.K.T.

Hozzászólok