Pataky Attila halhatatlan fénylény!

Pataky Attila halhatatlan fénylény.

Az Edda művek frontembere nyilatkozta – tudom, hogy halhatatlan fénylények vagyunk!

Kicsit nehéz értelmezni hogy mit is takar az hogy fénylény, de Pataky  UFÓ k által többszörösen elrabolt és visszahozott Attilától ez a kijelentés nem túl meglepő.

Pataky Attila már nem csak a földönkívüliekkel, de a túlvilággal is állandó kapcsolatban áll. Azt állítja, hogy négy éve elhunyt édesanyjával beszélget, aki odaátról segíti.

Édesanyámmal tudok kommunikálni. Nagyon szoros volt a kapcsolatunk, és ez a halála után sem változott. Telepatikus úton kommunikálunk, érzem a jelenlétét. A segítségét szoktam kérni nagy életfeladatok előtt, de emberismeretben is kisegít. Sokszor egész hosszan. Még az életében megígérte, hogy mindig segíteni fog, és ezt most be is tartja

– nyilatkozta  a Borsnak Pataky, aki egyáltalán nem fél a haláltól, mivelhogy halhatatlan.

Nyugalmat ad, hogy tudom, mi vár rám odaát, hiszen édesanyám pontosan el tudja mesélni. Nem lenne megrázó az sem, ha most vége lenne az életemnek, hiszen tudom, csak vendégek vagyunk ebben a földi létünkben, különben halhatatlan fénylények vagyunk. Csak a karmára kell figyelni, vagyis arra, hogy minden szándékunk és szavunk megmarad és lerakódik. Ebben is tud segíteni anya – fejezte be a mondandóját. 

Forrás https://sztarklikk.hu/kozelet/pataky-attila-tudom-hogy-halhatatlan-fenylenyek-vagyunk/341171

Kapcsolódó cikkek

Storck kirúgásával százmilliókat spórolna az MLSZ

H Miklós

Minden pénzhajhász és főleg Orbán figyelmébe!

H Miklós

Így élte napjait az idősotthonban: magányosan érte a halál a legendás magyar tévést.

H Miklós