A parazita étvágya…avagy Mr 20%

NE ÜVÖLTSEM ABBA AZ ÖNELÉGÜLT, CINIKUS KÉPEDBE, HOGY MINDEN SZAVAD, AZ EGÉSZ ÉLETED HAZUGSÁG MR20%!

Mielőtt megjönne a Jézuska, tisztázzunk valamit Lajos!

Tévedsz, mikor azt dadogod kamera-szerte, hogy nem tartozik senkire miért is hullott az öletekbe a semmiből, ráadásul puszira, egy 120 milliós cég. Hogy coki mindenkinek, akit érdekel, mitől is gazdagodtatok hirtelen (ismét) egy pedagógus majdcsak 100 évnyi jövedelmével!
Tévedsz, és mennyire büszke is vagyok most magamra, hogy meg tudtam állni, hogy NE ÜVÖLTSEM ABBA AZ ÖNELÉGÜLT, CINIKUS KÉPEDBE, HOGY MINDEN SZAVAD, AZ EGÉSZ ÉLETED HAZUGSÁG MR20%!

Mert ha valaki, hát mi debreceniek tudjuk, hogy anno a jóravaló pedagógus szüleidtől talán és mindösszesen egy kempingbiciklit, és tisztességet kaptál. (Állítólag egy füles cekkerszatyrot is, abban volt a motyód, mikor becuccoltál a debreceni városházára, de vagyont, azt biztosan nem.) Azóta persze a rozsda eszi a biciklit, ha megvan még egyáltalán. A cekkerről nem szólnak a téged ismerők. A becsületről viszont biztosan tudják, hogy neked nincs, nem lehet olyanod. Az elmaradt valahol végérvényesen mellőled, még az ezredforduló tájékán. Ennyivel érkeztél a politikába, és most milliárdos vagy a többi gazember haveroddal együtt!

Mert ha valaki, mi debreceniek tudjuk, hogy szerezted a házadat, (igen, a pestit is) a hajódat, a motorodat, a Fidesz-kompatibilis luxus-kisbuszodat. Mert nem felejtettük el, hogy a kézzel írott vagyonbevallásod nyilván(?) „exhas” adatai szerint a cca. kilencvenmilliós hiteledre magasabb törlesztőt kellett havonta fizetned, mint ami a teljes bevallott jövedelmed volt, de persze mindebbe nem belefogytál, – mert a nélkülözés, a fizethetetlen hitelterhek már csak ilyenek, bár erről neked lövésed sem lehet – de szépen kigömbölyödtél, motort-autót cseréltél, és közben beleröhögtél-hazudtál a földijeid, a debreceniek szemébe.

Tévedsz, kupakbajnok, ha azt hiszed, hogy mindent meg fogsz úszni! TE valójában már MEGBUKTÁL! És nemcsak azért, mert mi, a nem felejtő debreceniek meg fogunk buktatni, de azért is, mert a haverjaid is pont ebben mesterkednek. Mert közel sem véletlen, hogy kiderült ez a kis családi, százhúszmillás sztori! Hogy most derült ki. Tévedsz, ha azt hiszed, ezzel vége a kiszivárogtatásoknak.

Hogy nem tartozna ránk miből lettél hirtelen kőgazdag? Hogy mitől, miből is lettél te az évek alatt MR20%! Ugyan már! Mindenki tudja. A mi pénzünkből!

 

Forrás: Varga Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Amíg a magyarok dohányoznak, addig továbbra is gazdagodik a Fidesz a trafikokból!

Rubóczki Tamás

12 év fegyházat kaphat Gyárfás ha beismeri, hogy ő ölette meg Fenyő Jánost!

O.L.K.T.

Gennyes rendszer a NER, Orbán pedig a politika szemétdombjára való.

O.L.K.T.