Pánikhangulat a Fidesznél. NAGY A BAJ.

A Fidesz minden pénzünket most kampányra fog költeni, mert érzi a vesztét.

Orbán Viktor megengedte, hogy Rogán Antal annyi pénzt szórjon el propagandára, amennyit csak akar

A pénteki Magyar Közlönyben jelent meg az az Orbán Viktor által aláírt rendelet, amely felmenti a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete alatt működő Nemzeti Kommunikációs Hivatalt a közbeszerzések központi ellenőrzéséről és engedélyezéséről szóló törvény hatálya alól – hívja fel a figyelmet a hvg.hu. Eszerint sem a „kiemelt fontosságú kormányzati kommunikációs vagy rendezvényszervezési feladatokra vonatkozó közbeszerzések” sem az intézmény „működésével összefüggésben álló beszerzési eljárások” esetében sem kell alkalmaznia a jogszabályt, ami azt jelenti, hogy Rogán Antal gyakorlatilag szabad kezet kap a pénzköltésben.

Közbeszerzést kötelező kiírni, ha a szervező állami szerv, cég vagy az állam megbízásából feladatot teljesítő bármilyen más intézmény, a rendelet pedig azért ad feladatkörönként felmentést a Nemzeti Kommunikációs Hivatal, mert a törvény magasabb rendű jogszabály, és nem lehetett feketén-fehéren kijelenteni, hogy az intézményre az egész úgy ahogy van nem vonatkozik.

Forrás és folytatás:https://168ora.hu/itthon/orban-viktor-megengedte-hogy-rogan-antal-annyi-penzt-szorjon-el-propagandara-amennyit-csak-akar-169410

Kapcsolódó cikkek

A világ leggazdagabbjai már tudják, mikor jön az újabb válság, és mit lehet vele kezdeni!

O.L.K.T.

Újabb milliárdokat herdál el a Fidesz propagandára!

O.L.K.T.

Nyomravezetői díj!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!