Pancser…Saját számáról hívta fel egy nő a győri postahivatalt, hogy bomba van az épületben

A vádirat szerint egy 30 éves nő 2017 decemberében elment a győri postahivatalba, mert küldeményt várt. A pénzösszeg azonban nem érkezett meg. Ezért miután távozott, dühében a saját készülékéről felhívta a hivatalt, és azt mondta, hogy bomba van az épületben – írja az ügyészség.

A nő mindezt egy hónappal azután követte el, hogy más ügyben felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték lopás bűntette és más bűncselekmény miatt.

A Győri Járási Ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntettével vádolja a nőt, és végrehajtandó szabadságvesztést indítványozott vele szemben. Továbbá indítványozta az ügy egyesítését a lopás vétsége és más bűncselekmény miatt bírósági szakaszban folyamatban lévő ügyhöz.

Forrás:https://168ora.hu/itthon/sajat-szamarol-hivta-fel-egy-no-a-gyori-postahivatalt-hogy-bomba-van-az-epuletben-166290

Kapcsolódó cikkek

Fidesz és az általános szavazó jog.

O.L.K.T.

Judith Sargentini: “Arra szólítjuk fel az uniós bíróságot, hogy gyorsítsa fel az eljárás menetét és hozzon döntést az Európai Bizottság által beterjesztett, a magyar felsőoktatási törvényre vonatkozó ügyben”

Rubóczki Tamás

A csirkefarhát a nyugdíjasok étele

O.L.K.T.

Hozzászólok