Özönlenek az ukránok Magyarországra. Honfoglalás lesz?

Miközben Putyin Orbánnal vitázik azon, hogy Ukrajna nyugati részét hozzácsatolják-e Magyarországhoz, láthatóan ez fordítva történik, hiszen az ukránok megszállják hazánkat.

„Már több mint kétezer ukrán vendégmunkás van Székesfehérváron”

Napról napra több, a szisztematikus betelepítésnek köszönhetően, amelyet az önkormányzat is támogat szálláshelyekkel. Aki akar személyes tapasztalatot szerezni, az nézzen körbe péntektől vasárnapig a székesfehérvári vendéglátóhelyeken. Adataim szerint már több mint kétezren vannak a városban, és a számuk folyamatosan emelkedik. A háromcsillagos panzióig bezárólag már szinte minden lehetséges szálláshely munkásszállóként üzemel, különféle gyárépületeket is átalakítanak, sőt még lakásokat is. A fideszes többség minden eszközzel támogatja a nagyvállalatokat az ukrán gazdasági migránsok betelepítése érdekében, hogy ezzel megakadályozza a béremeléseket a magyar munkavállalók körében.

 

Kapcsolódó cikkek

Te örülnél egy ilyen hírnek?

O.L.K.T.

Homonnay Gergely: A Fidesz-KDNP tagjai közönséges gyilkosok!

Rubóczki Tamás

A Helsinki Bizottság bepereli Rogán minisztériumát a nemzeti konzultáció miatt

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!