Öt nap telt el és még nincs válasz

Mi lesz még itt a választásig?!

Kedves facebook üzemeltető!
Öt napja már, hogy nem kaptam választ az ellenvetésemre. Remélem a válaszuk hamar megérkezik és kiderül, hogy oldalunkat rosszindulatú emberek csupán irigységből támadják, látván, hogy sikeres.
Hét  ( 7 ) éve dolgozunk az Orbán lapjáról kitiltottak társasága sikeréért. Az oldal egy demokratikus oldal. Én a szélsőségeket elvetem. A demokrácián belül szeretnék élni a szólás és véleménynyilvánítás szabadságával. A napokban létrehoztunk egy weboldalt is ezért, melyet a Média Hatóság engedélyezett és sikeresen működik. Az oldal neve: http://olkt.hu/content/tamadas-az-orban-lapjarol-kitiltottak-tarsasaga-e…. Az oldal és a weblap sikeresen működött.  Rosszindulatú emberek jelentgetnek csupán. Az oldal demokratikus!
Ismételten kérem az Orbán lapjáról kitiltottak társasága oldal visszaállítását, hogy tovább ápolhassam a közösségi szellemet.
Mielőbbi válaszukat várom!
Köszönöm!
Üdvözlettel : Gál György facebook-os admin és médiatulajdonos

Kapcsolódó cikkek

Migránsáradattal félemlíti meg a Fidesz házi biztonságpolitikai szakértője a magyar lakosságot!

Rubóczki Tamás

Donald Tusk: Orbán Viktorra senki ne hallgasson!

O.L.K.T.

Ennyit a bérrobbanásról: a magyar fizetés az egyik legalacsonyabb az EU-ban

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!