Öt év alatt tízszeres összeget ver el a kormány Fidesz pártpropagandára. Tömik a pénzt a haverok zsebébe.

A városi legendák szerint, tehetséges üzletasszony feleségek pedig fehérítik az alkotmányos költségeket, legalizálják a párjuknak jutó”zsebpénz” százmilliókat.

Egy újabb be nem tartott Fidesz ígéret. Ömlik a pénz Rogán tárcájához, feneketlen zsák nyeli a közpénzt. Az udvari szállítók és még ki tudja kiknek a zsebe újabb súlyos milliárdokkal lesz vastagabb.

“Nem kerül plusz pénzbe Rogán minisztériuma” – ezzel a főcímmel jelent meg az RTL Híradó riportja 2015 szeptemberében, és ugyanebben az időszakban a Blikk “Lázár embereit és pénzét kapja Rogán hivatala” címmel közölt cikket”” Ehhez képest:

“A Rogán-minisztérium 2015 októberében indult, az első teljes évben az alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatallal együtt 15 milliárdot irányoztak elő számukra (a teljes költés végül több mint 18 milliárd lett), ugyanez az előirányzat 2020-ra már 153 milliárd forint.”

Budácsik Lajos

Kapcsolódó cikkek

Hová tűnt 38 ezer migráncs? Aki 30 cm-es farokkal jön erőszakolni.NAGY A BAJ!!!!

O.L.K.T.

Olvasói levél:

O.L.K.T.

A plébános megmondta, hogy kire kell behúzni az X-et!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!