Őszinte elemzés…

0

Imre Tóth Én beszéltem győriekkel nem azt nézték hogy kinek a színeiben indult hanem az embert!!!! Akik ismerték rá szavaztak és ez nem az ellenzék hibája csak ezzel nem lehetett ill. nem tudtak mit kezdeni!!!

Zsuzsi Szalóky Egyrészt az MSZP lejárt lemez, tehát ez hiba volt. Másrészt, gyenge volt a kampány, 2 plakát hely lehetett volna, eldugott helyen, az sem egyszerű, és nem is korrekt. Összességében viszont a Győriek a halál faszát is megszavazták volna, ha Fideszes színekben indul. Már a fórum alkalmával is feltűnt, hogy csak idősek vettek rajta részt, ugyanis a Győriek aktív állományának 80%-a vagy a Szlovákoknál, vagy az Osztrákoknál dolgozik, euróban kap fizetést, nyereséget hoz nekik a gyenge forint, és jó magyar szokás szerint csak a saját pénztárcájukat nézik, nagyobb léptékkel meg nem hajlandóak gondolkozni. Magyarul: leszarják. Azét nagy köszönet azoknak, akik az ellenzéket a szavazataikkal támogatták, és az aktivistáknak, akik a kampányt segítették!

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!