ÖSSZEHÍVHATJÁK A NEMZETBIZTONSÁGI BIZOTTSÁGOT A GYÁRFÁS-ÜGY MIATT.

A Nemzetbiztonsagi Bizottság összeülhet a Gyárfás ügy miatt.

A Nemzetbiztonsági Bizottság összehívását kezdeményezi Mirkóczki Ádám a napokban kirobbant Gyárfás–Portik botrány miatt. A bizottság jobbikos elnöke az Alfahír megkeresésére elmondta, hogy mivel jelenleg a testület több kormánypárti tagja is a szabadságát tölti, legkorábban csak februárban ülhet össze a bizottság.
Mirkóczki a bizottságot azért szeretné összehívni, mert az utóbbi napokban számos olyan újabb hangfelvétel került elő, amelyben a politikai szál is megtalálható. Ez pedig mindenképp felvetheti a nemzetbiztonsági kockázat gyanúját.

A gyanú szerint Gyárfás Tamás 21 évvel ezelőtt bujtotta fel Portik Tamást arra, hogy ölesse meg Fenyő János vállalkozót. Portikot azzal gyanúsították meg, hogy ő bízta meg Jozef Rohácot a gyilkossággal. Rohác emiatt és az Aranykéz utcai robbantásért jogerősen életfogytiglani fegyházat kapott.

A napokban ugyanakkor ismét felszínre került az ügy, miután a nyomozók a Farkasréti temetőben több olyan hangfelvételt is találtak, amelyeket Portik rögzített.

https://alfahir.hu/2019/01/17/gyarfas_tamas_jozef_rohac_mirkoczki_adam_nemzetbiztonsagi_bizottsag


Kapcsolódó cikkek

Ujhelyi István szénné égette “Dajcs drogos Tomit”

O.L.K.T.

Ön szerint, Orbán marad a Fidesz elnöke? Rohadtul izgulunk

O.L.K.T.

Leváltották a fideszeseket Szombathelyen.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!