Összegzés a Kósa, Semjén ügyben a választások előtt! (+Videó)

0

A Magyar Nemzet birtokába került közjegyzői okirat szerint, egy titokzatos személy öt évvel ezelőtt megbízta Kósát, hogy 4 353 000 000 EUR, azaz négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró(!!!) értékben vásároljon helyette kötvényeket. Ne is akarjanak utána számolni, mennyi ez forintban, nincs annyi nulla a világon. Ok, megpróbáljuk mégis leírni: 1 305 900 000 000 azaz egyezer háromszázöt milliárd forint! (ebből kijönne nagyjából három darab négyes metró, metrókocsikkal együtt)
Felettébb gyanús, hogy úgy adnak megbízást egy ilyen ügyletre, hogy az Orbán-kormány minisztere azt csinálhatott a számlával amit akart, pénzt vehetett fel, átutalásokat végezhetett, egyedül a számla megszüntetéséhez nem volt jogosultsága. A 2015. február 2-án kelt, többször módosított okiratban az áll: “az értékpapír-vásárlást szakaszosan és folyamatosan kell „eszközölni”, és annak 2015. április 30-ig meg kell kezdődnie. A dokumentumban a felek a „megbízás tartalmát nem kívánták pontosabban meghatározni”.Úgy tűnik, a Tiborcz-féle Elios ügy, Semjén luxus vadászatai után érik a következő ügy, mely nagyságrendje és szokatlansága miatt igen nagy érdeklődésre fog számot tartani.
1. Egyrészt, ekkora pénzeszköz fölött Magyarországon hivatalosan magánszemély nem rendelkezik, hivatalosan nincs ekkora vagyona senkinek, pedig a kitakart adatokból úgy tűnik, magánszemélyről van szó.
2. Akinek van, az miért ad megbízást egy másik személynek, miért nem ő kezeli, miért van erre több ideje egy kormányzati politikusnak?
3. Miért éppen Kósa Lajost választották ki erre a feladatra, aki nem éppen arról híres sajtótájékoztatói alapján, hogy elrabolnák az eszéért?

 

 

Az irat.

 

olkt.hu/mno.hu