Összefogott a Jobbik, az Mszp, a DK, az LMP, és a PM

Összefogott a Jobbik, az Mszp, a DK, az LMP és a PM!

Az ellenzék éppen egy hete akarta a parlamentben hosszasan számonkérni a Fideszt a rabszolgatörvény miatt, amikor Lezsák Sándor, a fideszes levezető elnök a javaslat általános vitáján kikapcsolta az ellenzéki képviselők mikrofonjait, megvonta a szót, majd lezárta az ülést- olvasható a közleményben, melyet a DK-s Vadai Ágnes, az MSZP-s Harangozó Tamás, a jobbikos Staudt Gábor, az LMP-s Demeter Márta, a párbeszédes Szabó Tímea és a független képviselő, Szél Bernadett írtak alá.

Az ellenzéki pártok közös beadványban követelik Vejkey Imrétől, az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságának elnökétől, hogy a Bizottság mondja ki: a rabszolgatörvény általános vitája nem zárult le, azt a következő ülésen folytatni kell, de már az ellenzéki képviselőket jogsértően elhallgattató Lezsák Sándor nélkül. „Mindegyik ellenzéki képviselő a magyar nép döntése jogán van ott a parlamentben, aki minket el akar hallgattatni, az a magyar népet akarja elhallgattatni”- olvasható a közleményben.

atv.hu

Kapcsolódó cikkek

A Momentum elveri az LMP-t!

Rubóczki Tamás

Ezt a baromságot! Emelte a tétet a Fidesz!

H Miklós

A nap meglepetése: Mészáros-féle cég nyerte a dohánytermékek figyelésére kiírt 4 milliárdos közbeszerzést

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!