Orvosvári Zsolt: “Ez fontosabb, mint az NB2-es focicsapatok stadionjának hűtése”

Ahogyan tudvalevő, a kórházi műtők 33 százalékában, az intenzív osztályok 41 százalékában, a betegszobák 98 százalékban nincs hűtés. Orvosvári Zsolt, az Ágyat az anyukáknak akció szervezőjének jóvoltából már került egy klíma a Bethesda kórház égési osztályára és a folyamat még nem állt meg.

„A klímások ismerik egymást. Ezzel a céggel nem volt mostanában közvetlen kapcsolatom, de az ügyvezető igazgató egy nagyon empatikus ember, aki azonnal érezte a probléma súlyát” – kezdte az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Orosvári Zsolt. Az ügyvezető igazgató 15 perc után vissza is hívta, hogy megbeszéljék a részleteket.

Bethesda kórház égési osztályára került egy klíma, ami Zsolt elmondása szerint egy speciális terület, ezért meg is változtatták a klíma típusát, és egy magas minőségű gépet kaptak a betegek és az ott dolgozók. A klímát díjmentesen kapta kórház, az értéke 900 ezer forint volt, a beszerelés 250-300 ezer forintot vett volna igénybe.

Az akció folytatódik: egy székesfehérvári vállalkozó átvállalta egy klíma kifizetését, amit egy cég be fog szerelni, ezt a klímaberendezést is egy gyerekosztályon helyezik el.

Főként gyerekosztályokra koncentrál, mert úgy érzi, hogy a felnőtt társadalomnak kell annyi ereje lennie, hogy kiharcolja magának ezt a jogot.

„Az a társadalom, ami a gyermekeiről és az időseiről nem tud gondoskodni, halálra van ítélve”

– ismételte meg korábbi kijelentését Orosvári Zsolt.

Úgy gondolja, hogy sokkal fontosabb terület ez, mint az NB2-es focicsapatok stadionjának hűtése.

 

olkt.hu/

Kapcsolódó cikkek

Az a jó, amikor a sok gazember egymást korlátozza, mi meg őket

O.L.K.T.

Aki büszke arra, hogy ő Orbán legjobb janicsárja.

O.L.K.T.

Lehet a rablást egészséges életmódnak nevezni?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!