Őrület: A kórház elött ütöttek el egy idős nénit, mégsem látták el a kórházi dolgozók!

0

A 444.hu egyik olvasója, Richárd szerint a Budai Irgalmasrendi Kórház bejárata előtt egy tolató autó elütött egy idős nőt. A nő nagyot esett, majd miután elterült az úton, a fejéből elkezdett szivárogni a vér.

A kórházban közölték a tolató autó sofőrjével, hogy hívjon mentőt. Ezután bement Richárd is, hogy kihívjon egy orvost, de ő csak a recepcióig jutott, neki is azt mondták, hívjon mentőt. Ezen felháborodott, és azt mondta, hogy:

“ez egy kórház, sebészettel, azonnal küldjenek ki valakit”.

A beszámoló szerint végül a mentő 13:45-kor érkezett meg, második vagy harmadik próbálkozásra, mert nem találták a címet. Rendőrt a sofőr hívott, a mentő megjelenése után a teljes kórházi személyzet eltűnt. A beszámoló szerint 15 perc után hoztak az orvosnak egy kabátot. 20 perc után végre egy lepedőt a nénire. 13:30-kor pedig befutott a BKK forgalomelhárítója. A mentő 14:08-kor ment el a helyszínről, miután kettő pillanat alatt ágyra rakták és biztosították a nénit.

 

A teljes cikk itt olvasható: https://444.hu/2017/11/05/a-budai-korhaz-bejarata-elott-utottek-el-egy-idos-not-de-az-orvosok-nem-lattak-el-inkabb-mentot-hivattak-hozza

 

(444.hu)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!