Ország-világ láthatja a fideszes maffiatempót!

0

Dagad a nemzetközi botrány: Lefordították angolra, ahogy Lezsák Sándor az Országgyűlés elnökének helyettese belefojtja a szót az ellenzékbe.

Beszámoltunk róla, hogy az Országgyűlés keddi ülésén, az ún. rabszolgatörvény vitájában Lezsák Sándor sorra némította el az ellenzéki képviselők mikrofonjait, majd berekesztette az ülést.

Egy kiszivárgott hangfelvétel szerint a fideszes levezető elnöknek kifejezetten az volt a célja, hogy mondvacsinált okokkal belefojtsa a szót a képviselőkbe, hogy a vita ne valósulhasson meg.

Az Index elkészítette és útjára indította az angol feliratos változatát annak a botrányos videónak, amelyen Lezsák egyesével “lövi le” az ellenzéki képviselőket, hogy

a nemzetközi közvélemény is lássa,

mi zajlik a “demokratikus” magyar Parlamentben.

 

Watch Hungarian MP-s silenced in the Parliament

Hungarian opposition MPs mics are muted when criticising the Speaker for not letting them debate a planned Labor Code amendment that would curb employees rights. // Ellenzéki képviselőket hallgattatott el Lezsák Sándor házelnök a munka törvénykönyve módosításának éjszakába nyúló vitája során.

Gepostet von Index.hu am Freitag, 30. November 2018

 

olkt.hu/

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!