Orosházi Zsolt: Undorító amit a Kásler féle EMMI művel!

Eddiog több mint 300 tábori ágyat vett és osztott szét budapesti és vidéki kórházakban Orosházi Zsolt, az a férfi, aki az Anyák az Anyákért Alapítvánnyal összefogva online adománygyűjtő akciót indított, hogy az anyáknak ne kelljen a gyermekeik mellett a földön aludniuk a kórházakban – derül ki a 444 cikkéből. Eddig összesen 4,8 millió forint gyűlt össze, négymillióból vettek ágyakat.

Orosházi Zsolt a portálnak elmesélte, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma eleinte szóba sem akart állni velük, ás csak azután lett hajlandó végre, miután elkezdett fotókat posztolni földön alvó anyákról a Facebookon. Január vége felé a tárca Excel-táblázatban össze is foglalta, hogy Magyarországon hány kórháznak hány tábori ágyra van szüksége. 

„Igen, jól érted:a magyar állam, hiába folyik hónapok óta az akció, és hiába derült ki, hogy néhány millió forintból milyen nagy eredményeket lehet elérni ezen a fronton, mostanáig nulla forinttal és egy táblázattal járult hozzá az embertelen helyzet felszámolásához”

– írta a 444-nek a férfi, aki most legalább az ágyakra fordított pénz áfáját szeretné visszakapni, hogy még több ágyat vehessen. Az ágyakat folyamatosan viszik el a kórházaknak, reményeik szerint hétfőn kioszthatják a 350. darabot is. Orosházi Zsolt szerint a kórházak gyermekosztályán katasztrofális állapotok uralkodnak, és nemcsak ágyakra, hanem például törölközőkre is szükség lenne. Annak ellenére egyébként – fűzte hozzá –, hogy a kórházak ilyen hiányt szenvednek, sok igazgató elutasította a segítséget, neki pedig „a meggyőzés erősebb eszközeit” kellett bevetnie, hogy fogadják el az ajándékot.

⬇️⬇️⬇️#ágyatazanyukáknak #kezdjetekelélni 🤔🤰👩‍👧🛌🛌🛌🙋😉✔️👇👇👇👇👇👇

Posted by Orosvári Zsolt on Saturday, 2 February 2019

olkt.hu/444.hu

Kapcsolódó cikkek

A kommunista Laoszban Orbán Viktor tervét kezdik el alkalmazni!

Rubóczki Tamás

Dávid Ferenc szétcincálta Áder Jánost!

Rubóczki Tamás

Orbán: Szankciókat fogunk bevezetni azokkal szemben, akik a facebookon szidnak engem…vagy a ribi anyámat.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!