Óriási drágulást fog okozni Orbán terve!

A kormány bejelentése a CSOK bővítésével kapcsolatban nem mindenkinek fog tetszeni, mert az elemzések szerint megdurranhatnak a már most is bődületes lakásárak – írja a hvg.hu.

A cikk az ingatlan.com elemzésére hivatkozik, mely szerint „a mostani kilátások szerint országszerte elsősorban az 55-80 négyzetméteres, budapesti, megyeszékhelyen és a nagyobb vidéki városokban lévő lakásoknál okozhat jelentősebb növekedés a keresletben”.

A még nem pontosított konstrukció szerint a kétgyerekes családok 10 millió, a három- és a többgyerekes családok 15 millió forint kamattámogatott kölcsönt vehetnek már igénybe használt lakás vagy ház vásárlására, illetve az eddigi 35 milliós plafont is eltörlik a használt pecók esetében.

Egyébként eddig nem sült el jól a CSOK, mert jobban drágultak az átlagos családok számára elérhető ingatlanok, mint amennyi pluszpénzt fel lehetett venni a vásárlásra,
egyedül a gazdagok jártak jól.

Forrás Nyugatifény. http://nyugatifeny.hu/2019/02/12/hatalmas-lakasdragulast-fog-hozni-orban-szuleszto-programja

Kapcsolódó cikkek

Olimpikonok háborúja. A vízilabdás betámadta a tornászt.

O.L.K.T.

Szenzációs hír! Rogán lesz a következő

O.L.K.T.

Megszólalt a Választási Iroda egyik vezetője – óriási csalás várható az önkormányzati választáson!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!