Óriási bejelentést tett Nagy Blanka

0

Hatalmas fricskát kapott a Fidesz Nagy Blankától.
A facebook oldalán jelentette be a nagy hírt.
“Mától hivatalosan is önkormányzati képviselő jelölt lettem!
Rengeteg tervem és ötletem van arra, hogy hogyan tudnám a lakókkal együtt Kiskunfélegyháza 8. körzetét egy élhetőbb és biztonságosabb környékké varázsolni mind az itt élő emberek és állataik számára.
A programomat hamarosan nyilvánosságra fogom hozni, de annyit elmondhatok, hogy fontosnak tartom az akadálymentes közlekedést, a környezetvédelmet valamint a magántulajdon biztonságát.
Szeretném ha az én körzetem lenne az a körzet, ahol az emberek a legelégedettebbek.
Amennyiben nekem szavaznak bizalmat a lakók biztosítani szeretném őket arra, hogy majd az eskütételemet nekik szeretném letenni , hiszen vallom, hogy nem az emberek vannak a képviselőkért, hanem a képviselők az emberekért.
És ne feledjük:
A változás nem korhoz kötött 🤗! Most kell változtatni. Most van itt az idő arra, hogy bebizonyítsam a szavaim mögött tetteket is vannak.

(Háttérben azt hiszem a Pesti Srácok!)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!