Óriási a rendőri készültség a Parlamentnél!

0

A Parlamentnél és az autópályákon nagy rendőri jelenlétet észleltek, utóbbiak konvojban haladtak Budapest felé – adta hírül az Index. Megkérdezték a rendőrséget, hogy van-e köze ennek a mai választásokhoz, az ORFK az alábbi választ közölte:

 

Rendőrségi gépjárművek közlekedése az ország közútjain – például az autópályákon – ma már nem szokatlan. Ahogy szinte mindennapos a négy-hét furgonból álló konvoj, mint közlekedési forma. Közismert: a Készenléti Rendőrség (KR) diszlokáltan látja el feladatait országos hatáskörű szervként. A KR közlekedésben résztvevő gépjárműveinek száma a vidéki városokból a fővárosba, a fővárosból vidéki városokba vagy éppen vidéki városok között, közel azonos. A választások időszakában a rendőrség szakmai protokollja 1994 óta változatlan.

Rendőri készültség a Parlament előtt./Kép. hvg.hu

frissítés: a Mérce szerint kb. 1000-1200 rendőr van a Pralament környékén.

olkt.hu/(Index.hu)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!