Óriási a készültség! Helikopterrel érkezik Merkel Sopronba

Hatalmas felhajtással és szuper biztonsági intézkedésekkel várják ma Sopronban Angela Merkel leköszönő német kancellárt, aki az 1989-es Páneurópai Piknik, az ideiglenes határnyitás harmincadik évfordulója alkalmából látogat az osztrák határnál levő városba.
Merkel helikopterrel fog érkezni, az útba eső csatornafedőket lehegesztették, a delegációk útvonalát pedig lezárják a forgalom elől.

Merkel első nyilvános szereplése a soproni evangélikus templomban lesz, ahol 500 vendég előtt beszédet mond magyar kollégájával együtt. Ebéd után pedig közös sajtótájékoztatót tart Orbán Viktorral, ami arra utalhat, hogy valamilyen bejelentést fognak tenni.
Korábban úgy volt, hogy Merkel elmegy Zalaegerszegre is, és megnézi a járműipari tesztpályát, de ez elmarad, Izlandra repül tovább.

Kapcsolódó cikkek

Államtitkárt faragott Orbán a haverjából.

H Miklós

A Pepsi megtámadta a Fideszt!

O.L.K.T.

Kósa: a 65 év fölöttiek már nem pihenni akarnak

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!