Ördög után angyal ügyvédje

Sokáig gondolkodtak hogyan vágjanak vissza.

Az “Ördög ügyvédje” ötletén felbuzdulva, a kormánypártiak egy leleményes húzással “angyal ügyvédje” néven egy blogot csináltak, ahol állításuk szerint, hasonló képpen lerántják a leplet ellenzéki politikusokról.

Fenyegetőzésbe kezdtek, hogy amennyiben a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én blogjuk nem nevezi meg őket.

Állításuk szerint egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester és a „főnöke” évek óta egy VI. kerületi társasházba – a borítóképen – jár kurvázni és drogozni, a lakás pedig az ismert „főnök” tulajdonában van, bár nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.

Informátorunk szerint ez a parlamenti képviselő és barátja, a frissen megválasztott polgármester hétvégente gyakran látogat el ide, útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pub-ot, ahová pártjuk is gyakran szervez “csapatépítő” rendezvényeket.

Kapcsolódó cikkek

Nem áll jól Simonka szénája

O.L.K.T.

Orbán megszólalt az osztrák haverjával kapcsolatban

O.L.K.T.

Pataky ‘visszahozták az Ufók’ Attila megint büdös nagy baromságot mondott

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!