Ordítasz: Mangalicatepertőkrém 32 millióért!

Németh Szilárd a Fidesz alelnöke ezt is megcsinálta. 32 milliót szakított egy mangalicából készült tepertőkrém receptért. Igen jól látod… 32 milliót! Cukiságkampány beindúlt! Az ittlakunk.hu számolt be róla: 32 millió forint többletet szavazott meg a csepeli képviselő-testület arra, hogy a Csepeli Hírmondó című ingyenes propagandaújság a választási kampányban dupla lapszámmal (vagyis a szokásos kétheti kiadás helyett hetente) jelenjen meg. Borbély Lénárd polgármester erről így nyilatkozott a Hírmondó idei első számában:

„Az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről.”

Hogy miféle ”információk” jutnak el a csepeli lakosokhoz a 32 millió forintos pluszból, arról az ittlakunk.hu fotót is közölt pár napja. Új rovatot indított az újság, amelyben hétről hétre Németh Szilárd fideszes alelnök és rezsiharcos kedvenc receptjeit ismerheti meg a nagyérdemű lakosság, így például a Fidesz-alelnök kedvenc kolbászos tepertőkrémének receptjét. A csepeli lapban azt ígérik, hogy a következő számokból megismerjük Németh Szilárd kedvenc levesét, főételét, főzelékét és édességét is. A hülyének is megéri 32 millióért!

Szóval tollakat a kézbe vagy receptet az észbe!

 

(OLKT)

Kapcsolódó cikkek

Űrhajózásért felelős miniszteri biztos – Bameeeg a NASA fetreng a röhögéstől!

Rubóczki Tamás

Rendkívüli: Bombatámadással fenyegették meg a fideszesek Ujhelyi István szocialista EP képviselőt!

Rubóczki Tamás

Szíjjártó meghibbant?

H Miklós