Ordítasz: A Fidesz hívta meg Zaid Naffát a tegnapi alakuló ülésre!

Mint a 24.hu nyomán tegnap megírtuk, az Orbán-kormány kedvenc jordán üzletembere, Zaid Naffa a karzatról nézte végig az országgyűlési képviselők eskütételét. A Népszava az Országgyűlés sajtóirodájától megtudta, hogy Naffa, aki egyben tiszteletbeli jordán konzul is, a diplomáciai testület tagjaként a Szíjjártó Péter álltal vezetett Külgazdasági és Külügyminisztérium meghívására, Jordánia képviseletében vett részt az alakuló ülésen.

A szerteágazó Naffa család budapesti feje tiszteletbeli konzuljaként épített ki szoros kapcsolatot fideszes politikusokkal. Zaid Naffa tavaly lett igazán híres, amikor kiderült: az FBI által is körözött – 2017 januárjában elhunyt – szaúdi üzletemberrel, a magyar hatósáégok által rafináltan Mustapha néven keresett, de persze nem talált Gaith Pharaonnal együtt kérelmet adott be a magyar hatóságokhoz, hogy megszerezze az állampolgárságot.

A szaúdi milliárdos kérelmét Áder János köztársasági elnök utasította el, Zaid Naffaé pedig a Terrorelhárítási Központ átvilágításán akadt fenn a kockázatok miatt.

 

olkt.hu/168ora.hu

Kapcsolódó cikkek

Magyarországnak egy hazug, orosz pincsi a vezetője!

O.L.K.T.

Ujhelyi István 12 pontban tette helyre a Fidesz hazugságait!

Rubóczki Tamás

Ujhelyi István nyílt levele Magyarország lakosságához – Döntöttek az emberek: európai szintű egészségügyet akarnak!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!