Orbánnak nem őszinte a mosolya

Orbán nagy fölénnyel nyerte az EP választás, de bukott közel egymillió szavazatot. Ennyivel kevesebb ember szavazott rá. Így hiába örül, de a számok azt mutatják, hogy csökken a támogatottsága és egyre több trükköt és pénzt kell bevetnie a győzelemért.

A szebb napokat is megélt legnagyobb ellenzéki párt a Jobbik összeomlóban van a maguk 6 százalékával. Az Mszp úgy tűnik lassan de biztosan elveszti a szavazó bázisát akik szint úgy 6 százalék körül mozognak.

Viszont Orbán nagy ellenfele vagy akár mondhatjuk ellenségének is olyan átütő sikert ért el, ami joggal okoz Orbán arcán fagyott mosolyt.
A közvéleménykutató cégek 10 százalék körülire tippelték a DK-t akik jóval a hibahatáron felül 16 százalékot szereztek.
A másik feketeleves Orbán számára a liberális párt a Momentum látványos és nagyon meglepő duplázása. A kutató cégek még a bejutásukat is kétségbe vonták nagy részvétel mellett, ehelyett a 10 százalékos szereplésük óriási győzelem számukra.
Ezen számok hatására Orbán idehaza ugyan döngeti a mellét, hogy mekkora sikere van, de a nemzetközi porondon nem tudott átütő sikert elérni, pedig nagyon várta azt, hogy több képviselője legyen. Így Orbán hiába örül, az Uniós politikába tovabra sem lesz átütő ereje és a megtűrt kategóriában marad.

Kapcsolódó cikkek

Hoppá: Simicska után lehet, hogy kegyvesztett lett Habony Árpád is!

Rubóczki Tamás

DK: Osztogatja az adófizetők pénzét a határon túli cimbiknek a Fidesz, nem is keveset!

Rubóczki Tamás

Leszavazta a Fidesz, hogy a magyarok is kapjanak lakástámogatást.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!